Clinica Repromed: Bd. Cuza Voda 29/1 Chisinau, Rep. Moldova

Spitalul Repromed +: Str. Valea Crucii 19 Chisinau, Rep. Moldova

Întreabă-ne
  • RO
  • RO
  • RU
  • ENG

Chirurgie estetică

 

MĂRIREA SÂNILOR CU IMPLANTURI MAMARE

Femeile apelează din ce în ce mai mult la chirurgia estetică. 6 din 10 femei intră în cabinetele chirurgilor plasticieni pentru proceduri chirurgicale precum rinoplastia, liposucţia, mărirea buzelor etc. Însă una dintre cele mai solicitate intervenţii chirurgicale, în ultima vreme, este operaţia de mărire a sânilor cu implanturi mamare.

Mărirea sânilor se numește medical mamoplastie de augmentare și este intervenția prin care puteți obține o mărire a sânilor prin introducerea unui implant.

Acest tip de intervenţie se recomandă tuturor femeilor nemulțumite de aspectul și dimensiunea sânilor, fie că este vorba despre o insuficientă dezvoltare a sânilor, încă din pubertate, fie că această problemă a apărut ulterior, după naștere, alăptare, slăbit etc., sau pur și simplu îşi dorește sâni mai mari. De asemenea, mărirea sânilor este făcută şi pentru reconstrucția mamară după o intervenție chirurgicală de mastectomie în cazul cancerului de sân.

Datorită chirurgiei plastice, îți poți schimba aspectul sânilor de la mărime, formă, poziționare, inclusiv fermitate. Sânii mai mari şi mai fermi îţi va da şi mai multă încredere în fizicul tău şi te va face mai atrăgătoare în ochii bărbaţilor.

 

ALEGEREA IMPLANTULUI MAMAR

La Spitalul Repromed+, medicina şi inovaţia se îmbină armonios, motiv pentru care alegerea implantului mamar se face individual, pentru fiecare pacientă în parte.

Există două tipuri de implanturi mamare: rotunde şi anatomice. Volumul acestora variază de la 100 la 800 de mililitri.

Repromed+ recomandă POLYTECH - implanturi germane, care au peste 700 de forme, astfel alegerea poate fi mult mai personalizată, după dorinţa pacientei şi parametrii corpului.

 

PREGĂTIREA PENTRU OPERAŢIE

De regulă, intervenția de augumentare a sânilor nu durează foarte mult (deseori, sub două ore) și necesită internarea pacientei doar pentru câteva zile. Aceasta se desfășoară în câteva etape și impune respectarea unor măsuri preventive în perioada postoperatorie.

Dacă ai hotărât să faci o astfel de intervenție, va trebui să respecți câțiva pași înainte de operație:

  • Evitarea medicamentelor anticoagulante;
  •  Realizarea unui set complet de analize şi investigaţii medicale (analize de sânge, radiografie, ecografie, electrocardiograma);
  • Renunţarea la fumat cu două săptămâni înainte de intervenţie;
  •  Prezentarea istoricului medical al familiei.

 

MITURI DESPRE OPERAȚIA DE MĂRIRE A SÂNILOR

DA! Puteți rămâne însărcinată și puteți alăpta în urmă intervenției de augmentare mamară.

Implanturile se introduc fie sub mușchiul pectoral, fie sub glanda mamară, printr-o mică incizie localizată în șanțul submamar. Astfel că alăptarea nu va fi absolut deloc “incomodată”, iar calitatea laptelui va fi aceeași.

 

NU! Nu veți avea un risc mai mare de a dezvolta cancer mamar dacă apelați la intervenția de mărire a sânilor! Numeroase studii clinice ne demonstrează faptul că nu există nici-o legătură între apariția cancerului mamar și implanturile de silicon.

 

NU! Implanturile de silicon nu trebuie schimbate obligatoriu la fiecare 10 ani! Există paciente care au implanturi mamare de peste 30 ani și sunt foarte mulțumite! Într-adevăr, nu există o dată fixă la care acestea trebuie schimbate, însă ecografia sau mamografia anuală obligatorie pentru glanda mamară evaluează foarte ușor starea învelișului siliconic.

 

DA! Este un tip de intervenție cu un grad MEDIU de intensitate al durerii resimțite, dar diferit în funcție de fiecare organism în parte.

 

AUGMENTAREA MAMARĂ – O INTERVENŢIE SIGURĂ

Atunci când este efectuată de un chirurg estetician calificat, mărirea sânilor este o operaţie sigură, cu rezultate de lungă durată. Cel mai bun mod de a decide dacă această intervenţie chirurgicală este potrivită pentru tine este să te consulţi cu un chirurg estetician.

La Spitalul Repromed+ beneficiezi de experiența unuia dintre cei mai apreciați medici chirurgi din Republica Moldova, dr. Oleg Conțu, medic specialist în chirurgie plastică, doctor în științe medicale cu peste 15 ani de experiență în domeniu și, nu în ultimul rând, un om calm, răbdător, care te va asculta cu drag și-ți va explica tot ceea ce presupune această intervenție chirurgicală.

Dr. Conţu foloseşte implanturi de cea mai bună calitate, POLYTECH, rotunde sau anatomice, mici sau mari, adaptate fiecarei paciente în parte.

 

RECUPERAREA DUPĂ INTERVENŢIA DE IMPLANT MAMAR

În primele două-trei zile după operație, se recomandă repaus la pat (sunt permise doar mișcările ușoare și deplasările scurte). De asemenea, va trebui să fie purtat un sutien special și să fie evitate activitățile fizice intense. Perioada de reabilitare poate varia de la o persoană la altă, iar evoluția stării de sănătate va trebui monitorizată de medic. Imediat după operație, este posibil să resimți o senzație de disconfort, o sensibilitate accentuată sau dureri ușoare.

În primele săptămâni de la intervenția chirurgicală, sânii se pot simți mai tari sau pot părea mai mari decât ți-ai fi imaginat. Rezultatele finale pot fi evaluate la trei luni postaugmentare.

 

CE TIPURI DE SILICON SUNT CELE MAI SIGURE?

Cu o experiență de peste 25 de ani, compania POLYTECH Health & Esthetics este una dintre cele mai mari companii, specializate în fabricarea implanturilor de silicon.

În strânsă colaborare cu medicii și pacienții, POLYTECH a dezvoltat gama de implanturi siliconice astfel încât să poată garanta nu numai aspectul natural și stabilitatea dimensională pe termen lung, ci și siguranță deplină.

Toate protezele sunt realizate manual în Germania, în conformitate cu cerințele medicale de cea mai înaltă calitate, cu garanție pe viață.

Gama POLYTECH oferă peste 1.500 de implanturi diferite pentru augmentarea estetică sau reconstrucția sânilor - această diversitate de produse fiind, în prezent, UNICĂ.

Dacă îți dorești sâni mai mari și un decolteu mai generos sună și programează-te la o consultație ☎ 022 955 500

 

 

 

Спасибо за заявку
Ожидайте нашего звонка.