Clinica Repromed: Bd. Cuza Voda 29/1 Chisinau, Rep. Moldova

Spitalul Repromed +: Str. Valea Crucii 19 Chisinau, Rep. Moldova

Întreabă-ne
  • RO
  • RO
  • RU
  • ENG

La Repromed s-a născut bebelușul cu numărul 1000!

16.11.2020
1629

 

O cheamă Eva și s-a născut pe 9 noiembrie, prin cezariană, la Repromed. Micuța este bebelușul cu numărul 1000 adus pe lume la această maternitate. Nașterea a fost asistată de o echipă condusă de medicul obstetrician-ginecolog, Vadim Scarlat. Micuța de 3095 grame şi 52 de centimetri este perfect sănătoasă, iar mămica sa, Mihaela Popa, esta în culmea fericirii. Eva a plecat acasă pregătită pentru adevărata aventură a vieţii. Mama ei ne-a spus că a ales să nască la maternitatea Repromed datorită serviciilor medicale de calitate oferite și a echipei medicale profesioniste.

“Pentru mine, domnul doctor Vadim Scarlat este un profesionist desăvârșit, foarte dedicat meseriei și pacientelor sale. Am avut o experiență frumoasă și memorabilă. Mă bucur de alegerea făcută.” spune proaspăta mămică.

Până în prezent, la maternitatea Repromed s-au născut deja peste 1000 de copii, inclusiv 19 perechi de gemeni și un set de tripleţi. Fiecare naştere a fost specială în felul ei, pentru că, după cum spun toți membrii echipei maternității, nu există bucurie mai mare decât să ajuţi la venirea pe lume a unui pui de om și să te asiguri că este sănătos și va porni cu dreptul în viață. Ne bucurăm că am putut să oferim, atât mămicilor, cât și nou-născuților, siguranţă, îngrijirea necesară şi confort la naştere. Mulțumim tuturor părinților care au ales maternitatea Repromed.

Despre Maternitatea Repromed

Maternitatea Repromed este formată din trei săli de naştere şi o sală pentru operaţii cezariene, dotate cu aparatură ultraperformantă. Departamentul de terapie intensivă din cadrul Spitalului multidisciplinar Repromed + dispune de paturi pentru spitalizare, inclusiv pentru nou-născuți. Saloanele sunt luminoase, cu aparatură de asistenţă şi monitorizare, unde proaspetele mămici pot beneficia de toate facilitățile pentru a-și îngriji bebelușii. Totodată, în funcție de pachetul de servicii ales, femeile au posibilitatea să monitorizeze sarcina împreună cu medicul de familie sau medicul obstetrician-ginecolog.

Nașterea este o experiență frumoasă. Spitalul Repromed+ o face sigură.

Mai multe detalii despre pachetele de naștere aflați la nr. de tel.: 022955500

Спасибо за заявку
Ожидайте нашего звонка.