Clinica Repromed: Bd. Cuza Voda 29/1 Chisinau, Rep. Moldova

Spitalul Repromed +: Str. Valea Crucii 19 Chisinau, Rep. Moldova

Întreabă-ne
  • RO
  • RO
  • RU
  • ENG

Maternitatea Repromed - 15% reducere la pachetele de naștere

12.06.2019
2613

Maternitatea Repromed - 15% reducere la pachetele de naștere

Vei deveni curând părinte? Planifică nașterea perfectă la Repromed.

Medicii Repromed îți oferă experiența și dedicația lor non-stop, într-o atmosferă de încredere că ai făcut alegerea corectă. Echipamentul medical modern asigură toată îngrijirea necesară chiar și în cazurile foarte complexe.

În plus, acum ai -15% reducere la pachetele de naștere. Oferta este valabilă în perioada 1 iunie — 31 august 2019.

Cea mai nouă maternitate din Republica Moldova este dotată cu trei săli de naştere pe cale naturală, o sală pentru operații cezariene şi un departament de terapie intensivă pentru nou-născuți, unde echipa medicală de neonatologie asigură 24h/24 monitorizarea, suportul şi tratamentul nou-născuţilor. Saloanele sunt luminoase, dotate cu aparatură de asistenţă şi monitorizare, unde proaspetele mămici pot beneficia de toate facilitățile pentru a-și îngriji bebelușii.

Apropo, bagajul viitoarelor mămici trebuie să conţină doar obiecte de igienă personală şi hăinuţele nou-născutului. În rest, totul este asigurat.

În cadrul maternităţii Repromed, mămicilor li se oferă atât siguranța actului medical, cât și toate condițiile necesare pentru a face din această experiență una plăcută şi memorabilă.

Nașterea este o experiență frumoasă. Spitalul Repromed+ o face sigură.

Спасибо за заявку
Ожидайте нашего звонка.