Clinica Repromed: Bd. Cuza Voda 29/1 Chisinau, Rep. Moldova

Spitalul Repromed +: Str. Valea Crucii 19 Chisinau, Rep. Moldova

Întreabă-ne
  • RO
  • RO
  • RU
  • ENG

Tot ce e mai bun, într-o maternitate nouă

13.03.2019
775

Pe piața serviciilor medicale din Republica Moldova a fost deschisă o nouă maternitate dotată la standardele țărilor Europei de Vest și SUA şi în care activează o echipă de medici experimentați. Mămicilor li se oferă atât siguranța şi calitatea actului medical, cât și toate condițiile necesare pentru a face din această experiență una plăcută, memorabilă.
Maternitatea Repromed funcţionează în incinta clădirii Spitalului multidisciplinar Repromed +, din strada Valea Crucii 19, din sectorul Botanica. Maternitatea este dotată cu cele mai noi tehnologii necesare. Noua secţie este amenajată separat de celelalte şi e destinată exclusiv gravidelor, lăuzelor şi nou-născuţilor. Saloanele sunt luminoase, dotate cu aparatură de asistenţă şi monitorizare, unde proaspetele mămici pot beneficia de toate facilitățile pentru a-și îngriji bebelușii.
Blocul operator al maternităţii, este dotat cu aparatură ultraperformantă, fiind format din trei săli de naştere. Departamentul de terapie intensivă din cadrul Spitalului multidisciplinar Repromed + dispune de paturi pentru spitalizare, inclusiv pentru nou-născuți.
Totodată, în funcție de pachetul de servicii ales, femeile au posibilitatea să monitorizeze sarcina împreună cu medicul obstetrician-ginecolog. Clinica sub aceeași denumire (specializată în diagnosticul și tratamentul dereglărilor funcției reproductive a femeilor și bărbaților, care deja are un personal de specialiști format cu o experiență vastă în domeniul medicinei) activează în continuare pe adresa veche – strada Cuza Vodă 29/1 din Chișinău.
Conceperea unui copil rămâne una dintre cele mai esențiale etape din viața unei familii. Iar pentru o viitoare mamă sau pentru un viitor tată este importantă susținerea calificată, înainte de a face un asemenea pas responsabil. Această susținere poate fi găsită la Repromed +.
Mai multe detalii referitor la serviciile medicale integrale, medici, program și tarife, aflați la nr. de tel.: 022 955 500

Спасибо за заявку
Ожидайте нашего звонка.