Clinica Repromed: Bd. Cuza Voda 29/1 Chisinau, Rep. Moldova

Spitalul Repromed +: Str. Valea Crucii 19 Chisinau, Rep. Moldova

Întreabă-ne
  • RO
  • RO
  • RU
  • ENG

Centru tratamentul durerii

Durerile reprezintă simptome ale unei deficiențe în funcționarea anumitor sisteme ale organismului uman. Prezența durerii nu trebuie ignorată, pentru că astfel se ignoră o problemă ce se poate agrava în timp. Prevenirea ei se poate realiza prin tratarea cauzei primelor accese.

Centrul tratamentului durerii din cadrul Spitalului Repromed+ dispune de metode inovatoare, experimentate, eficiente și tehnologii moderne de eliminare a durerilor, indiferent de cauzele și stimulii lor.
Soluțiile de ameliorare a durerilor sunt stabilite nu doar în funcție de localizarea durerii, prin eliminarea cauzei, dar și luând în considerație particularitățile și necesitățile terapeutice individuale ale pacientului.
Pe lângă acestea, în tratamentul durerilor, Centrul tratamentului durerii din cadrul Spitalului Repromed+ implementează cele mai noi rezultate de cercetare în domeniul sănătății, cât și recomandările actuale ale asociațiilor internaționale pentru managementul durerii.

Examinarea medicală și planul individualizat de tratament al durerii este stabilit de un grup de specialiști din diverse discipline clinice, care formează o comisie specială în cadrul căreia se studiază prealabil situația pacientului, asigurându-se în acest mod eficacitatea și corectitudinea tratamentului din diverse perspective terapeutice.

Centrul tratamentului durerii din cadrul Spitalului Repromed+ oferă asistență profesionistă, propune soluții personalizate și utilizează proceduri minim invazive. Tratamentul medicamentos este administrat pe principiul dozării minime și efectului maxim. Tratamentul oferă pacienților siguranța că odată eliminată cauza durerii, problema de sănătate nu se acutizează și nu revine periodic.

Starea de sănătate a pacienților care au urmat tratamente la Centrul tratamentului durerii din cadrul Spitalului Repromed+  și nivelul lor de satisfacție pentru calitatea serviciilor oferite reprezintă principalii indicatori în evoluția practicii clinice. Eliminarea cauzelor unei dureri duce spre rezolvarea unei probleme de sănătate, de aceea orice durere merită atenție și tratament, or aceasta afectează calitatea vieții.

Спасибо за заявку
Ожидайте нашего звонка.