Clinica Repromed: Bd. Cuza Voda 29/1 Chisinau, Rep. Moldova

Spitalul Repromed +: Str. Valea Crucii 19 Chisinau, Rep. Moldova

Întreabă-ne
  • RO
  • RO
  • RU
  • ENG

Chirurgie estetică

In cadrul Spitalului Repromed realizam tot spectrul de interventii estetice cum sunt: estetica glandei mamare (marire cu grasime proprie sau implant, micsorare sau ridicare), estetica faciala (lifting facial, plastia pleoapelor, otoplastie, rinoplastie, estetica buzelor, plastia mentoniere, lifting frunte si tample), estetica corporala (abdominoplastie, liposuctie, gynecomastie), rinoplastie estetica cat si cu scop functional.

Consultatia de chirurgie estetica, efectuata personal de catre Dr. Sergiu Grati, doreste dezvoltarea unei relatii de intelegere si incredere reciproca cu fiecare pacient in parte. Consultatiile vor avea loc intr-un mediu comfortabil si cald. Orice consultatie va incepe printr-o discutie extensiva despre starea dvs. de sanatate si istoricul medical personal.

Activitatea clinicii a fost orientata catre chirurgie estetica moderna, cu tehnici minim invazive. Chirurgia estetica practicata la spitalul Repromed se diferentiaza prin experienta echipei de profesionisti recunoscuti cu adevarat in domeniul lor, combinata cu dorinta de a pune la dispozitia pacientilor toate posibilitatile tehnice moderne, astfel operatiile plastice si estetice sunt efectuate minim invaziv.

Lucram cu cele mai avansate tehnici anti-imbatranire pentru ca dorim sa va oferim cele mai bune rezultate: intinerire naturala, trasaturi personale frumos definite, corp armonios si dinamic, dar si pentru ca punem pe primul loc siguranta pacientilor nostri.

Pentru ca pacientii nostri sunt cei mai importanti, inainte de orice interventie discutam cu fiecare in parte despre asteptarile, riscuri si temerile fiecaruia, pentru ca in final rezultatul sa fie cel mai bun.

Dr. Sergiu Grati consideră că chirurgia estetica si plastica se refera la proceduri chirurgicale care reprezinta un amalgam între arta si stiinta. Termenul estetic se refera la aprecierea asupra frumusetii si bunului gust.

Dacă dorești mai multa informație sună și programează-te la o consultație 022 955 500

Спасибо за заявку
Ожидайте нашего звонка.