Clinica Repromed: Bd. Cuza Voda 29/1 Chisinau, Rep. Moldova

Spitalul Repromed +: Str. Valea Crucii 19 Chisinau, Rep. Moldova

Întreabă-ne
  • RO
  • RO
  • RU
  • ENG

Endocrinologie

Hormonii reglează funcțiile întregului organism, o funcționare optimă a sistemului endocrin asigură o stare de bine nu doar la nivel fiziologic, ci și psihic. Până și cele mai mici modificări în funcționarea glandelor sunt imediat resimțite. Iată de ce, se recomandă a se efectua periodic un control endocrinologic general pentru a asigura sănătatea sistemului endocrin, prevenind potențialele dereglări.

Departamentul Endocrinologie a Spitalului Repromed+ se ocupă cu diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor sistemului endocrin (afecțiuni tiroidiene, hipofizare, adrenale, gonadale etc.).

Pentru o diagnoză corectă a afecțiunilor endocrine sunt necesare investigații complexe și analize de laborator specifice (de tip hormonal sau radiologice). O diagnoză precoce micșorează riscul unei progresii sau complicații, în special în cazul problemelor tiroidiene.

Endocrinologii stabilesc, în urma interpretării rezultatelor investigațiilor, planul terapeutic individual și vor oferi consultaţii și recomandări atât în procesul tratamentului, cât și în perioada post-terapeutică.

Спасибо за заявку
Ожидайте нашего звонка.