Clinica Repromed: Bd. Cuza Voda 29/1 Chisinau, Rep. Moldova

Spitalul Repromed +: Str. Valea Crucii 19 Chisinau, Rep. Moldova

Întreabă-ne
  • RO
  • RO
  • RU
  • ENG

Hepatologie

Ficatul este partea responsabilă de sinteza de proteine din sânge, a acizilor biliari, cât și de acumularea şi descompunerea glucozei, aici se realizează metabolismul lipidic și prelucrarea toxinelor. Funcțiile ficatului sunt indispensabile pentru buna funcționare a altor organe. Dereglările hepatice produc alte schimbări nefaste în organism. Din păcate, bolile hepatice sunt foarte răspândite și, în special, afecțiunile cronice presupun un tratament anevoios. De aceea, prevenirea lor este cea mai bună soluție pentru sănătatea întregului organism, mai ales în contextul poluanților din mediul ambiant și a toxicității produselor de consum zilnic, care sunt factori primordiali în cauzarea dereglărilor hepatice. Modul nesănătos de viață și regimul alimentar incorect pot agrava primele simptome, așa încât neacordarea unei atenții cuvenite poate cauza ca o afecțiune să treacă în fază cronică.

Specialiștii noștri dețin experiență bogată și marchează performanțe în tratarea bolilor de ficat de diverse tipuri cum ar fi: hepatite virale (B, C, D), toxice şi autoimune, hepatoze: steatoza ficatului, steatohepatită alcoolică și nonalcoolică, ciroze virale şi alcoolice, ciroză biliară primară și formele rare ale cirozelor etc.

Diagnosticarea se bazează pe examene, teste de laborator și investigații inițiale și repetate.

Ignorarea simptomelor afecțiunilor hepatice și nediagnosticarea lor în timp util poate duce la complicații nedorite cum ar fi cirozele sau cancerul de ficat.

Спасибо за заявку
Ожидайте нашего звонка.