Clinica Repromed: Bd. Cuza Voda 29/1 Chisinau, Rep. Moldova

Spitalul Repromed +: Str. Valea Crucii 19 Chisinau, Rep. Moldova

Întreabă-ne
  • RO
  • RO
  • RU
  • ENG

Neonatologie și pediatrie

Spitalul Repromed+ oferă servicii de monitorizare sistematică și asistență atât pentru nou-născuții sănătoși, a copiilor născuți prematur, cât și pentru micii pacienți născuți cu diverse tipuri afecțiuni. 

Serviciile includ diagnosticarea și tratarea bolilor specifice pacienților din această categorie de vârstă. Terapia neonatală din cadrul Spitalului Repromed+ se efectuează cu echipament modern, asistență specializată și personal medical experimentat în prevenirea diferitor cazuri de urgenţă neonatală, acordarea asistenței preventive, consilierea părinților și informarea cu privire la rezultatele  monitorizării sistematice a stării nou-născutului în perioada de recuperare. Specialiștii neonatologi ai echipei Spitalului Repromed+ dispun de experiență bogată în ameliorarea acuzelor nou-născuților, în asigurarea confortului și a condițiilor optime pentru o evoluție sănătoasă.
De asemenea, Spitalul Repromed+ dispune de o echipă de pediatri specializați în terapia unui șir de afecțiuni ale copiilor cu diferite categorii de vârste și acordă un spectru larg de servicii pediatrice la nivelul standardelor medicale de ultimă oră.

Спасибо за заявку
Ожидайте нашего звонка.