Clinica Repromed: Bd. Cuza Voda 29/1 Chisinau, Rep. Moldova

Spitalul Repromed +: Str. Valea Crucii 19 Chisinau, Rep. Moldova

Întreabă-ne
 • RO
 • RO
 • RU
 • ENG

Spitalul Multidisciplinar Repromed+

În cadrul Spitalului multidisciplinar Repromed + au acces la o gamă mult mai extinsă de servicii de calitate, prestate de o echipă de medici profesioniști în conformitate cu standardele din țările Europei de Vest și SUA.
Spitalul are trei săli de operație și alte trei de naștere. Instituția medicală dispune de 60 de paturi pentru spitalizare, dintre care 10 paturi sunt amplasate în departamentul de terapie intensivă, inclusiv pentru nou-născuți.
Personalul noului Spital își va valorifica abilitățile utilizând echipamente moderne și aparataj performant (Philips, Hologic, KLS Martin, Tekno, Pentax etc).

Departamentul Maternitate din cadrul spitalului Repromed+ avand 3 sali de nastere si Sala de interventii cesariene este conectat cu cea mai performanta sectie de terapie intensiva neonatologie din sectorul medical privat, asigurand gradele de asepsie necesare. Nou nascutii pot ramane cu mamele in rezerva (sistem rooming-in) sau pot sta in sectia de nou nascuti sub atenta supraveghere a personalului medical din sectia de Neonatologie. 

DEPARTAMENT CHIRURGIE A SPITALULUI MULTIDISCIPLINAR REPROMED+

Departamentul chirurgiei include 2 Săli de intervenție dotate cu aparataje moderne conform cerintelor internationale si  este conectat cu cea mai performanta sectie de terapie intensiva din sectorul medical privat, cu grad exclusiv de asepsie, avand  10 posturi (paturi cu toate functiunile actionate electric) cu sistem de console “bridge” deasupra patului continand prize de gaze medicale, prize electrice, lumina de noapte, precum si suporturile pentru monitoare, ventilatoare, injectomate si perfuzomate. Departamentul de ATI este prevazut cu centrala proprie de tratare a aerului, asigurand un grad adecvat de asepsie. In cadrul departamentului exista si rezerve septice de terapie intensiva.

Fiecare sala de operatie este deservita de o centrala de tratare a aerului proprie.
Spitalul Repromed pune accent pe implementarea tehnicilor chirurgicale cu minima invazivitate. Pentru calitatea actului medical folosim echipamente ultraperformante in salile de operatie, precum:

 • Turnuri de laparoscopie Tekno Medical, Wolf
 • Turnuri de videoendoscopie HD Pentax
 • Electrochirurgie cu sigilare de vase ligasure KLS Martin
 • Lampi scialitice tehnologia “fara umbre” cu LED Tekno
 • Brate C Philips Veradius Unity
 • ORL Shaver system Tekno Medical,
 • Transmisie live din salile de operatii oriunde
 • Instrumentar chirurgical producer Germana Tekno, KLS Martin.

Pacientul are la dispozitie: prosoape, obiecte de toaleta, buton de “call nurse” cu ajutorul caruia poate apela si comunica direct cu asistentele de pe sectie.
Pe toata durata spitalizarii, pacientul beneficiaza de mai multe tipuri de meniuri personalizate in functie de afectiuni (3 mese) si de varsta (copii sau adulti), meniuri strict monitorizate de dieteticienii spitalului.

Спасибо за заявку
Ожидайте нашего звонка.