Политика конфиденциальности

1.1. Această Politică stabilește procedura de procesare și protecție a Companiei „REPROMED” S.R.L. — (denumită în continuare — repromed.md a informațiilor despre persoana fizică (denumită în continuare «Utilizator») care pot fi obținute de repromed.md atunci când Utilizatorul utilizează servicii/bunurile prin intermediul site-ului, serviciilor, programelor, utilizate de către acesta.

1.2. Scopul Politicii date este de a asigura protecția informațiilor personale pe care utilizatorul le oferă în legătură cu utilizarea site-ului, a serviciilor sau în timpul procesului de înregistrare și achiziționarea de bunuri/servicii.

1.3. Colectarea, stocarea, distribuirea și protecția informațiilor furnizate de Utilizator sunt protejate de această Politică, de alte documente oficiale ale repromed.md și de legislația actuală a Republicii Moldova. Repromed.md este în drept să stocheze, pe orice fel de suport, datele cu caracter personal culese.

1.4. Prin înregistrarea pe Site și prin utilizarea Site-ului și a Serviciilor, Utilizatorul își exprimă acordul cu termenii acestei Politici. Prin înregistrarea pe site și selectarea opțiunilor corespunzătoare, utilizatorul este de acord să primească corespondență publicitară și/sau informativă prin intermediul mesajelor SMS, al mesajelor e-mail sau al apelurilor telefonice. Orice operațiune sau set de operațiuni asupra datelor cu caracter personal, se efectuează prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, comunicarea către terți prin transmitere, diseminare sau în orice alt mod, alăturarea ori combinarea, blocarea, ștergerea sau distrugerea acestora.

1.5. Consimţământul privind prelucrarea datelor cu caracter personal poate fi retras în orice moment de către subiectul datelor cu caracter personal. Retragerea consimţământului nu poate avea effect retroactiv.

1.6. În caz de dezacord al Utilizatorului în primirea informațiilor de la repromed.md, Utilizatorul se poate dezabona de la corespondență:

  • făcând clic pe Dezabonare din partea de jos a mesajului,
  • în contul personal al site-ului, prin eliminarea opțiunilor selectate anterior;
  • prin trimiterea unei notificări prin e-mail la: info@repromed.md sau printr-un apel telefonic la call centrul nostru: +37322 955 500.

Cererea de dezabonare este procesată în maximum 48 de ore.

1.7. Modificarea politicii de confidențialitate presupune că: repromed.md are dreptul de a produce modificări la această politică de confidențialitate. Când sunt efectuate modificări în ediția curentă, este indicată data ultimei actualizări. Noua versiune a politicii intră în vigoare din momentul publicării acesteia. Politica curentă se află întotdeauna pe site.

TERMENI ȘI CONDIȚII

2.1. Utilizatorul, atunci când utilizează Site-ul, confirmă că:

  • are toate drepturile necesare care îi permit să se înregistreze (să creeze un cont) și să utilizeze serviciile Site.
  • indică informații veridice despre acesta în cadranele obligatorii ale Site-ului, toate celelelte informații sunt la discreția Utilizatorului.
  • este familiarizat cu această politică, își exprimă acordul cu acesta și își asumă drepturile și obligațiile specificate în acesta. Familiarizarea cu termenii acestei Politici și bifarea sub linkul cu această Politică este acordul scris al Utilizatorului pentru colectarea, stocarea, prelucrarea și transferul către terți a datelor personale furnizate de Utilizator.

2.2. repromed.md – nu verifică exactitatea informațiilor primite (colectate) despre Utilizatori, cu excepția cazurilor în care o astfel de concretizare este necesară pentru a îndeplini obligațiile față de Utilizator.

3.1. Modificarea și ștergerea datelor cu caracter personal.

3.2. Utilizatorul poate oricând să schimbe (actualizeze, completeze) informațiile personale furnizate de el, precum și parametrii de confidențialitate. Repromed.md nu este responsabil pentru nereceptarea anunțurilor, bunurilor/serviciilor etc.

3.3. De asemenea, utilizatorul poate șterge informațiile personale care le sunt furnizate într-un anumit cont. În acest caz, ștergerea unui cont poate duce la imposibilitatea de a utiliza anumite Servicii.

4.1. Repromed.md ia toate măsurile necesare pentru a proteja datele personale ale utilizatorului de accesul, modificarea, dezvăluirea sau distrugerea neautorizată.

4.2. Repromed.md oferă acces la datele personale ale Utilizatorului numai acelor angajați și Afiliați care au nevoie de aceste informații pentru a asigura funcționarea Site-ului.

4.3. Repromed.md are dreptul să utilizeze informațiile furnizate de Utilizator, inclusiv datele cu character personal, pentru a asigura conformitatea cu cerințele legislației în vigoare a Republicii Moldova (inclusive pentru prevenirea și / sau prevenirea acțiunilor ilegale și / sau ilegale ale Utilizatorilor). Dezvăluirea informațiilor furnizate de Utilizator poate fi făcută numai în conformitate cu legislația actuală a Republicii Moldova la cererea instanței precum și în alte cazuri prevăzute de legislația în vigoare.

4.4. Repromed.md nu verifică veridicitatea informațiilor furnizate de către Utilizator. Utilizatorul are grijă de actualizarea informațiilor trimise anterior atunci când apare o astfel de necesitate ( schimbarea numărului telefon, schimbarea de e-mail).

5.1. În cadrul acestei politici, «informațiile personale ale Utilizatorului» înseamnă:

  • Date furnizate de Utilizator în mod independent: numele, prenumele, numărul de telefon mobil și / sau adresa de email, data nașterii, orașul natal și despre tipul de activitate.

5.2. Datele care sunt transmise automat către Sistem în timpul utilizării acestora utilizând software-ul instalat pe dispozitivul utilizatorului, inclusiv adresa IP, informațiile despre cookie-uri, informații despre browser-ul utilizatorului (sau un alt program care permite accesul la Servicii), timpul de acces, adresa paginii solicitate.

6.1. Feedback, întrebări și sugestii:

Orice sugestii sau întrebări despre această politică trebuie să fie raportate la serviciul de asistență repromed.md prin e-mail: info@repromed.md sau prin telefon la +37322 955 500 sau prin scrisoare recomandată la adresa: Chisinau, bd. Cuza Voda, 29/1.