25/02/2020
INTERVENŢIE DE AUGMENTARE MAMARĂ, TRANSMISĂ LIVE DIN SALA DE OPERAŢIE

Spitalul Repromed+ a fost gazda unui workshop cu genericul „Mărirea estetică a sânului”. La eveniment au participat membrii Asociaţiei de Chirurgie Plastică, Reconstructivă şi Estetică din Moldova.

Invitatul special al workshop-ului a fost Dr. Constantin Stan, cel care este considerat cel mai bun chirurg estetician din România, cu o experienţă internaţională de peste 30 de ani. Celebrul chirurg estetician a împărtăşit celor prezenţi la eveniment cunoştinţele şi experienţele sale despre operațiile estetice de mărire a sânilor. Participanţii au avut ocazia să afle informaţii şi despre primele implanturi ușoare pentru sân, beneficiile implanturilor B-Lite şi utilizarea implanturilor Microthane.

În cadrul workshop-ului, Dr. Constantin Stan, alături de Oleg Conţu şi Sergiu Grati, chirurgi plasticieni în cadrului Spitalului Repromed+, au efectuat o intervenţie de mărire a sânilor, care a fost transmisă LIVE din sala de operaţii. Astfel, participanţii la workshop au putut urmări în timp real procedeele aplicate în cadrul operaţiei de augmentare mamară.

Evenimentul a fost organizat de Compania „Rofilena” împreună cu reprezentanții Companiei „Polytech”.