Despre noi

În cadrul Spitalului Multidisciplinar Repromed+, pacienții au acces la o gamă extinsă de servicii de calitate, prestate de o echipă de medici profesioniști, în conformitate cu standardele din țările Europei de Vest și SUA.

Spitalul are trei săli de operație și alte trei de naștere. Instituția medicală dispune de 60 de paturi pentru spitalizare, dintre care 10 paturi sunt amplasate în departamentul de terapie intensivă, inclusiv pentru nou-născuți.

Personalul Spitalului își va valorifica abilitățile, utilizând echipamente moderne și aparataj performant (Philips, Hologic, KLS Martin, Tekno, Pentax etc).

Iar Centrul Medical Repromed este amplasat într-o clădire modernă nou construită de 4 etaje (aprox. 2000 m2) cu următoarele structuri funcţionale:

Secţie consultativă: recepţie, cabinet ultrasonografie, cabinet examinări, 5 cabinete consultative;

Departament reproducere asistată: laborator embriologie, sală de puncţie, sală de transfer al embrionilor, cameră pentru colectarea spermei, 4 saloane;

Departament сhirurgical: sală de operaţie, sală terapie intensivă, 5 saloane;

Laborator pentru analize biochimice, hormonale, infecţii uro-genitale, imunologice, molecular-genetice etc.;

Depozit farmaceutic cu farmacie specializată în problemele reproducerii;

Bloc administrativ, sală de conferinţă.

Centrul este dotat cu echipament şi tehnologii medicale de ultimă generaţie, după standardele europene, care permit prestarea unor servicii de înaltă calitate şi maximă eficacitate. Pentru a oferi condiţii de maxim confort, Centrul Medical Repromed propune pacienţilor 10 saloane dotate cu baie proprie, televizor, acces la internet.

Deoarece confortul şi siguranţa pacienţilor sunt printre priorităţile de bază ale noastre, clădirile Centrului Medical și a Spitalului Repromed sunt protejate şi monitorizată permanent de către o companie de securitate, astfel fiind minimalizate orice eventuale riscuri.

 

 

Beneficii pentru pacienții noștri

Performanță Tehnologii medicale și investigații de ultimă generație, după standardele internaționale.
Profesionalism O echipă de medici calificați, zeci de specialități, abordări individualizate și servicii de cea mai înaltă calitate.
Eficiență Scheme de tratament personalizate, reușite medicale și mii de pacienți vindecați cu succes.
Siguranță Spitalul Multidisciplinar Repromed are grijă de siguranța și confortul tuturor pacienților, printr-o infrastuctură modernă și o amplasare reușită.

Echipa medicală

Recenziile pacienților

Vezi toate