Maternitatea Repromed

Nașterea unui copil este cel mai important şi emoționant moment din viața unui cuplu și cea mai puternică amintire care rămâne în memoria unei mame. La Spitalul Repromed+, mămicile au toate condițiile necesare pentru a face din această experiență una cu adevărat unică și memorabilă.

Departamentul Maternitate din cadrul Spitalului Repromed+ este dotat cu trei săli de naștere de ultimă generație și o sală pentru intervenții cezariene, conectată la cea mai performantă secție de terapie intensivă neonatologică din sectorul medical privat, asigurând gradele de asepsie necesare. Totodată, există saloane separate, unde proaspetele mămici pot beneficia de toate facilitățile pentru îngrijirea copiilor. Astfel, bebelușii pot rămâne, împreună cu mamele, în rezervă – sistemul rooming-in, sau se pot afla în secția de nou-născuți, sub supravegherea personalului medical.


Confortul, asistenţa permanentă şi utilajul modern – sunt câţiva dintre factorii-cheie pentru o naştere sănătoasă. Alege să-ţi aduci bebeluşul pe lume într-o maternitate modernă!