Spital

În cadrul Spitalului Multidisciplinar Repromed+, pacienții au acces la o gamă mult mai extinsă de servicii de calitate, prestate de o echipă de medici profesioniști, în conformitate cu standardele din țările Europei de Vest și SUA.

Spitalul are trei săli de operație și alte trei de naștere. Instituția medicală dispune de 60 de paturi pentru spitalizare, dintre care 10 paturi sunt amplasate în departamentul de terapie intensivă, inclusiv pentru nou-născuți.

Personalul Spitalului își va valorifica abilitățile, utilizând echipamente moderne și aparataj performant (Philips, Hologic, KLS Martin, Tekno, Pentax etc).

Departamentul Maternitate din cadrul spitalului Repromed+ dispune de 3 săli de naștere, dar și o sală de intervenții cezariene, conectată cu cea mai performantă secție de terapie intensivă și neonatologie din sectorul medical privat, asigurand gradele de asepsie necesare. Nou-născuții pot ramâne cu mamele în rezervă (sistem rooming-in) sau pot sta în secâia de nou-născuți sub atenta supraveghere a personalului medical din secția de Neonatologie.