Oftalmologie

Departamentul de Oftalmologie din cadrul Spitalului Repromed+ oferă servicii medicale de înaltă calitate, pentru prevenirea, diagnosticul și tratamentul afecțiunilor caracteristice globului ocular și a viciilor de refracție.

Specialiștii oftalmologi sunt pregătiți să acorde ajutorul necesar atât maturilor, cât și copiilor, cu scopul de a identifica și trata de la cele mai frecvente până la cele mai severe afecțiuni ale ochilor. Echipa Spitalului Multidisciplinar Repromed+ asigură fiecare pacient cu examinări complexe, abordări individuale și recomandări ulteriorare pentru tratament chirurgical sau terapeutic. Toate investigațiile sunt realizate cu ajutorul echipamentelor oftalmologice ultramoderne, care permit stabilirea unui diagnostic rapid, corect și de o precizie înaltă.

Medicii Repromed îndeamnă populația să facă un consult chiar de la apariția primelor simptome. Și asta pentru că diagnosticarea precoce a tulburărilor de vedere asigură șanse mai mari de recuperare. Astfel, orice pacient trebuie să viziteze oftalmologul cel puțin o dată pe an.