Rezonanța Magnetică Nucleara Clasa Premium (RMN)

Rezonanța magnetică nucleară sau imagistica prin rezonanță magnetică nucleară reprezintă o metodă de diagnostic neiradiantă și neinvazivă, care utilizează un câmp magnetic și unde de radiofrecvență, pentru examinarea și vizualizarea diferitor țesuturi și organe ale corpului uman. Aceasta reprezintă soluția optimă pentru pacienții care suferă de afecțiuni ale coloanei vertebrale, afecțiuni cerebrale și afecțiuni ale sistemului musculo-scheletal.

Investigația de ultimă generație poate fi efectuată în cadrul Spitalului Repromed+. Cu ajutorul acesteia, medicii radiologi vor diferenția, cu o mai mare acuratețe, afecțiunile maligne de cele benigne. Totodată, vor depista celulele canceroase în stadiul incipient.

În comparație cu alte tipuri de analize imagistice, RMN-ul este unul dintre cele mai sigure pentru pacient, nefiind supus unor radiații nocive. Printre beneficiile investigației sunt: aplicabilitatea asupra tuturor categoriilor de vârstă, obținerea unor imagini foarte precise, care permit stabilirea unui diagnostic rapid și corect și eficiența în identificarea unui număr larg de afecțiuni.