Centrul Tratamentul Durerii

Durerile reprezintă simptome ale unei deficiențe în funcționarea anumitor sisteme ale organismului uman. Prezența durerii NU trebuie ignorată, pentru că astfel se ignoră o problemă ce se poate agrava în timp. Prevenirea ei se poate realiza prin tratarea cauzei primelor accese. Centrul Tratamentului Durerii din cadrul Spitalului Repromed+ dispune de metode inovatoare, experimentate, eficiente și tehnologii moderne de eliminare a durerilor, indiferent de cauzele și stimulii lor.

Soluțiile de ameliorare a durerilor sunt stabilite nu doar în funcție de localizarea durerii, prin eliminarea cauzei, dar și luând în considerație particularitățile și necesitățile terapeutice individuale ale pacientului.
În plus, Centrul Tratamentului Durerii din cadrul Spitalului Repromed+ implementează cele mai noi rezultate de cercetare în domeniul sănătății, cât și recomandările actuale ale asociațiilor internaționale pentru managementul durerii.

Examinarea medicală și planul individualizat de tratament al durerii este stabilit de un grup de specialiști din diverse discipline clinice, care formează o comisie specială în cadrul căreia se studiază prealabil situația pacientului, asigurându-se, în acest mod, eficacitatea și corectitudinea tratamentului din diverse perspective terapeutice.

Centrul Tratamentului Durerii din cadrul Spitalului Repromed+ oferă asistență profesionistă, propune soluții personalizate și utilizează proceduri minim invazive. Astfel, pacienților li se oferă siguranța că, odată eliminată cauza durerii, problema de sănătate nu se acutizează și nu revine periodic. Totodată, tratamentul medicamentos este administrat pe principiul dozării minime și efectului maxim.

Eliminarea cauzelor unei dureri duce spre rezolvarea unei probleme de sănătate, de aceea orice durere merită atenție și tratament. În caz contrar, aceasta va afecta calitatea vieții.