Clinica de fertilitate

Centrul Medical Repromed este un centru medical modern specializat în problemele reproducerii, situat în sectorul Botanica al municipiului Chişinău. Are o locaţie foarte accesibilă pentru pacienţi şi este dotat cu aparatură de ultimă generaţie, la standarde europene. Viziunea noastră este de a deveni un centru model, de cea mai înaltă performanţă în diagnosticul şi tratamentul pacienţilor cu dereglări reproductive.

Repromed oferă o gamă largă de investigaţii şi proceduri de tratament în cazurile de sterilitate-infertilitate:

  • Evaluarea cuplurilor infertile după standardele europene; Ultrasonografie de clasă Expert în sarcină, teste de diagnostic prenatal;
  • Monitorizarea ecografică a ovulaţiei;
  • Stimulare ovariană cu cele mai moderne preparate hormonale;
  • Consiliere andrologică, spermogramă computerizată;
  • Fertilizare in vitro, ICSI, IMSI, ecloziune asistată a embrionului, crioconservare a embrionilor, donare de spermă şi/sau ovocite;
  • Inseminare intrauterină cu sperma soţului sau donatorului;
  • Histeroscopie diagnostică şi operatorie;
  • Diagnostic de laborator complex: hormoni, infecţii uro-genitale, profil imunologic, teste genetice.

Echipa medicală a Centrului Medical Repromed este formată din renumiţi experţi în ginecologie, obstetrică, infertilitate, reproducere asistată, andrologie şi endocrinologie, care oferă pacienţilor o evaluare detaliată a stării de sănătate, diagnosticarea corectă şi rapidă a afecţiunilor existente, precum şi elaborarea unor recomandări personalizate cu privire la programele de profilaxie şi tratament. Departamentul de Reproducere Asistată din cadrul Centrului Medical Repromed dispune de cel mai performant tip de laborator din domeniul fertilizării in vitro din Republica Moldova.

În cadrul laboratorului activează medici ginecologi şi embriologi cu vastă experienţă în reproducerea asistată. Pentru diagnosticul patologiei intrauterine (polip, hiperplazie, endometrită, sinechii), specialiştii Repromed efectuează, de asemenea, mini-histeroscopia ambulatorie videoasistată. Fiind dotat cu cel mai performant ecograf multidisciplinar clasa Expert, Centrul Medical Repromed propune ecografie de cea mai înaltă performanţă atât pentru diagnosticul prenatal din timpul sarcinii, cât şi pentru diagnosticul dereglărilor reproductive a femeilor şi bărbaţilor. Cu ajutorul tehnologiilor avansate şi a personalului înalt calificat, laboratorul Centrului Medical Repromed poate furniza analize complexe de: biochimie, hematologie, biologie moleculară, imunologie, dozare de hormoni şi spermograme. În cadrul Centrului Medical funcţionează, de asemenea, Farmacia Repromed, de unde pot fi procurate toate medicamentele necesare în tratamentul problemelor reproductive.