06/05/2021
MONITORIZEAZĂ-ŢI SARCINA LA REPROMED: DIN PRIMELE SĂPTĂMÂNI ȘI PÂNĂ LA NAȘTERE

Monitorizarea sarcinii trebuie efectuată cu atenție de un medic de familie și de un medic obstetrician-ginecolog, iar vizitele prenatale înseamnă grijă pentru viața viitorului copil. Pentru a avea o sarcină fericită, lipsită de griji și, cel mai important, în siguranță, Spitalul Repromed+, propune viitoarelor mămici un pachet de monitorizare a sarcinii.

Pachetul include:

  • consultaţii prenatale
  • analize medicale
  • ecografii
  • toate testele recomandate pentru o bună evaluare a evoluției sarcinii
  • eliberarea documentelor medicale necesare pentru acordarea îndemnizaţiei de maternitate.

Medicul obstetrician-ginecolog joacă un rol important în suportul moral și cel medical al viitoarei mămici. Încrederea în profesionalismul medicului curant este cheia unei finalități bune a sarcinii.

Dr. Elena Parpauț, medic obstetrician-ginecolog, Spitalul Repromed+:

„Când vine vorba de nașterea unui copil, trebuie să luăm toate măsurile necesare și să efectuăm toate analizele indicate pentru a ne asigura că sarcina va evolua normal și copilul se va naște sănătos. Este deosebit de important ca viitoarea mămică să se simtă în siguranță în spitalul în care își monitorizează sarcina și să aibă o conexiune bună cu medicul și o comunicare sinceră și deschisă cu acesta. Pacienta trebuie să rezoneze în totalitate cu medicul obstetrician-ginecolog. Personal, încurajez viitoarele mămici să se delecteze cu experiența de a fi însărcinată și să anticipeze bucuria de a iubi o nouă ființă umană. Echipa Repromed este pregătită să ofere viitoarelor mame toate condițiile de a-și monitoriza sarcina și de a naște în siguranță.”

Deși pentru majoritatea femeilor sarcina este o perioadă fericită și lipsită de griji, consultațiile medicale din timpul celor trei trimestre de sarcină sunt importante pentru diagnosticarea sarcinilor cu risc sau a complicațiilor medicale, precum și stabilirea tratamentelor necesare.

Irina Grișina, medic de familie, Spitalul Repromed+:

„Scopul medicului de familie, precum și a medicului obstetrician-ginecolog este de a asigura venirea pe lume a unui făt sănătos şi de a menţine starea de sănătate a mamei. În plus, consultațiile periodice oferă posibilitatea de a discuta cu medicul specialist despre orice problemă, de la dureri, naștere, lactație până la semnalele care ar trebui să îngrijoreze viitoarea mămică.
La Repromed, vrem să ne asigurăm că viitoarea mămică va primi tot ceea de ce are nevoie și va înțelege fiecare pas pe care trebuie să îl facă pentru a avea o sarcină sigură. De aceea, recomandăm pachetul de monitorizare a sarcinii special conceput ca graviduța să fie lipsită de griji în această perioadă.”

De ce aleg mămicile pachetul de monitorizare a sarcinii?

Mihaela Teodorovici este la începutul celei de-a doua sarcini și abia așteaptă să își strângă viitorul copilaș în brațe. Însă, până atunci urmează câteva luni de sarcină deosebit de importante.

Mihaela Teodorovici, pacientă

„Trăim într-o perioadă cu ale sale neliniști și frici. Așadar, imediat ce am aflat marea noutate că vom avea încă un copilaș, a trebuit să aleg pentru mine și pentru viitorul bebeluș servicii de asistență și monitorizare a sarcinii sigure și, ulterior, la finalul acestui drum, să am parte de o naștere liniștită. Personal, am optat pentru pachetul de monitorizare a sarcinii la Repromed pentru liniștea, siguranța și confortul meu. Vreau să fiu sigură că toate aspectele legate de sarcină sunt monitorizate de o echipă medicală dedicată și experimentată. Am ales acest pachet și pentru că am vrut să beneficiez de toate consultațiile, investigațiile și analizele medicale în aceeași locație, fără drumuri suplimentare. În plus, există si avantajul creării unei relații de încredere cu medicul care îmi va fi aproape inclusiv și la naștere.”

Medicii Repromed îți oferă experiența și dedicația lor, astfel încât să te bucuri din plin de cea mai frumoasă perioadă a vieții tale. Monitorizează-ţi sarcina la Repromed, din primele săptămâni și până la naștere.