20/01/2021
SPITALUL REPROMED+, LA DOI ANI DE ACTIVITATE

Se împlinesc 2 ani de când Repromed și-a deschis oficial ușile pentru pacienți. Acest spital a fost deschis pe 9 ianuarie 2019, din necesitatea de a răspunde nevoilor și exigențelor pacientului de astăzi, pentru a oferi oamenilor servicii de calitate superioară, comparabile cu cele oferite în alte spitale din străinătate.

De la inaugurare, mii de pacienți din întreaga țară dar și de peste hotare au beneficiat de proceduri, investigații sau intervenții specifice. În această perioadă, la maternitatea Repromed s-au născut peste 1200 de copii. Cel mai tânăr pacient operat a fost un bebeluș de doar 2 săptămâni, iar cel mai vârstnic pacient are 90 de ani. Au fost introduse noi tehnici medicale care se fac în exclusivitate la Repromed cum ar fi ecografia cu substanţă de contrast. De asemenea, s-au realizat intervenţii specifice cu un grad sporit de complexitate în domeniul ortopedie-traumatologie, în chirurgia ficatului și pancreasului sau mamologie. Prin utilizarea unor tehnici chirurgicale moderne, chirurgii din Spitalul Repromed realizează intervenții minim invazive laparoscopice. Avem experiența anuală a peste 50 de intervenții bariatrice. Acești pacienți au câștigat lupta împotriva obezității. Cel mai obez pacient operat a avut 300 de kilograme. La Repromed, pe primul plan este interesul pacientului și căutăm mereu cele mai eficiente și sigure tratamente pentru cei care ne trec pragul.

Dr. Adrian Hotineanu, Directorul Spitalului multidisciplinar Repromed+:

„Doi ani de Repromed înseamnă vieți salvate zi de zi. Acest Spital este despre oameni, despre bucuria din privirea pacienților atunci când le rezolvăm problema medicală și îi vedem sănătoși. Repromed este despre sănătate și despre modul în care fiecare membru al echipei e dedicat pacienților și unei misiuni comune: aceea de a avea grijă de sănătatea celor din jur. Ultimul an a fost dificil pentru noi toți. Un an de schimbări, în care în fiecare zi ne-am învățat cum să avem mai multă grijă de noi și de cei dragi. La Repromed, respectăm fiecare măsură recomandată, pentru ca pacienții noștri să fie mereu în siguranță. Suntem bucuroși să contribuim la momente care schimbă vieți, să fim alături de pacienții noștri cum știm mai bine. Mulțumim tuturor pentru încredere și respect. În continuare, vom avea grijă de sănătatea ta și a celor dragi ție. Cu profesionalism, responsabilitate, grijă și dedicare. Împreună dăm siguranță și calitate vieții!”

La Repromed+ ai la dispoziție peste 30 de specialități medicale, printre care: chirurgie, maternitate, pediatrie, oftalmologie, ORL copii și adulți, traumatologie, proctologie sau mamologie și zeci de medici la care tu și cei dragi vă puteți programa pentru a rezolva problema medicală sau pur și simplu pentru un control de rutină.

Spitalul Repromed+ este dotat cu 60 de paturi, 10 dintre care sunt la terapie intensivă, inclusiv pentru nou-născuți, 3 săli de naștere și una de intervenții cezariene, dar și un laborator modern. Investigațiile și diagnosticul pacienților de la Repromed este stabilit grație echipamentelor moderne și celui mai performant aparataj. Medicii Repromed oferă pacienților experiența și dedicația lor non-stop.

În 2021, alege cel mai valoros cadou – ai grijă de sănătatea ta și a celor dragi!